Archivy

Rubriky

Přednáška v Kojetíně

KojBesedaetín, Centrum denních služeb v domě Sv. Josefa

Středa 13. 4. 2011 od 9.hod. Přednáška na téma:
„Parkinsonova choroba v životě jedince“
Na besedu Vás zvou p. Škrkal s přáteli, kteří jsou postiženi touto chorobou, na téma – jak předcházet vzniku a jak se s touto nemocí vypořádat… Nejen pro seniory.

Byli jsme požádání paní ředitelkou tohoto zařízení o besedu na téma nemoci, která nás sužuje a omezuje v našem životě.

 

Do Kojetína jsme přijeli včas a stačili se na povídání o nemoci a naší činnosti připravit. Na besedu s námi čtyřmi přišlo téměř 20 „obyvatel i pracovnic CDP“. Vydrželi jsme si navzájem povídat a diskutovat o problému Parkinsonova nemoc téměř 2 hodiBeseda Kojetínny. Odjížděli jsme s pocitem příjemně a účelně stráveného dopoledne a spokojení, že naše povídání o nás, nemoci a činnosti zaujalo. Zřejmě bychom měli o čem povídat ještě další 2 hodiny. Účastníci besedy, převážně z řad starších ročníků se cítili unaveni. Otázek bylo položeno hodně a i když z naší strany zaznívaly laické odpovědi, cítili se tazatelé našimi odpověďmi uspokojení. Milí účastníci z CDP z Kojetína. Budete-li mít možnost číst naše stránky, děkujeme.

Hanka, Věrka, Jitka a Honza

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *