Archivy

Rubriky

Cvičení jemné motoriky prstů.

Mám stále tendenci říkat a psát děvčata i když už mnohé překročily čtyřicítku. Tak je to i s učitelkami z družiny při ZŠ v Dubňanech. Jsou to zkrátka velmi pohledné a příjemné mladé dámy a mám za to, že i příjemné učitelky.  Škoda, že v družině nebyly v době, kdy tam chodily i moje děti. Těm už je dnes také čtyřicet a kousek. O co vlastně jde?

Tato děvčata kromě běžných činností, učí děti vyrábět keramiku a tuto možnost nabídly i nám. Dle sebe samého a těch mých rukou, to není žádná sranda. Ruky, ani prsty moc neposlouchaly.  Něco jsem však vyrobil a uvidím, až podle vypálení, jestli se s tím pochlubím nebo ne.  V každém případě je to dobré pro jemnou motoriku. Určitě to zkusíme znovu.

Ještě drobnost, kterou je třeba napsat.   ZŠ v Dubňanech je nám včetně paní ředitelky hodně přátelsky nakloněna.  Jsme za to velmi vděčni.

Tak tedy paní učitelce Zelené a Bábíčkové z družiny v ZŠ Dubňany moc děkujeme.  Opravdu takové cvičení pěkně prsty prověří.

Hezký den přeje Jan Škrkal a Slovácko

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *