Archivy

Rubriky

Velké poděkování

Vážení přátelé parkinsonici,
už týden přemýšlím co vám mám napsat. Je mi z toho docela ouvej a nejen proto, že jsem prohlásil, že jako organizátoři, myslím tím sebe a manželku, s Parkinsoniádou končíme. Vidím i cítím, že jsme se vyhoupli do stádia, ve kterém se říká v nejlepším přestat. To však není pravý důvod. Věřte, nevěřte i nás zdravíčko o hodně více trápí, než v začátcích.

Když jsme začínali s první Parkinsoniádou, tak jsem postavil náš kolektiv před hotovou věc. Neptal jsem se a oni neprotestovali. Jenom jeden se bál toho, že na to nemáme. Nechali se přesvědčit a na tu desítku jsme to dotáhli. I přes to, že jedna z nich byla na Slovensku. Jen škoda, že se zúčastňovalo málo spolků z Česka.

Milí kolegové, přátelé i sympatizanti. Řekl bych, že ta poslední byla nejvydařenější a že v nejlepším se má přestat. Kromě toho si myslím, že změna je život a že i Parkinsoniáda potřebuje oživení a proto bude 11. Parkinsoniáda na Slovensku.

Co bude dál se uvidí… necháváme otevřené. Rád bych, aby se Parkinsoniády ujali mladí. Nejlépe z vysoké školy a příbuzenského oboru PN.
V tomto rozjímání chybí dvě poděkování. Vlastně by jich tu mělo být hodně. Poděkování patří našim kolegům ze spolku Slovácko.

První poděkování:
Milí přátelé ze spolku Parkinson Slovácko, moc vám děkuji za to, že jste do takového nejistého projektu s námi šli. Byla to odvaha. Byl to boj se sebou samým i s nepochopením a s nesouhlasem mnoha odpůrců.

Druhé poděkování:
Milí přátelé ze spolku Parkinson Slovácko. Děkuji vám, že jste vydrželi až do desáté Parkinsoniády. Jsme vám za to velmi vděční. Přesto, že ovace sklízím převážně já, patří také vám všem, kteří jste přiložili ruku k dílu.

Opět jsem se moc neptal, ale jsem přesvědčen, že mě chápete. Kromě toho víte stejně jako já, že Parkinsoniáda nejen uspěla, ale i zasela své plody.
Neházím flintu do žita, ale budu hledat adekvátní náhradu (organizátora) a věřím, že se mi podaří ji najít.

Ještě alespoň jedno poděkování.
To patří všem účastníkům, sponzorům, pomocníkům, rozhodčím, a mnoha dalším příznivcům. V neposlední řadě i mé ženě Heleně.

Honza                    V Dubňanech 14.8. 2017

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *