Archivy

Rubriky

Sezimovo Ústí , hotel Mas, služby, milá a starostlivá paní Myslivcová.

Na nabídku hotelu Mas prostřednictvím paní Aničky Myslivcové se nedalo reagovat jinak než souhlasem.  Pobyt v rekonstruovaném hotelu z doby   a stylu Tomáše Bati, plném prostoru v místnostech, chodbách a společenských místnostech nemohl být nepříjemný. Bylo nám celý týden příjemně a hezky na duši i na těle.  Za příjemný pocit na duši mohla naše průvodkyně, pečovatelka a stále usměvavá paní Myslivcová s dobrým a velkým srdíčkem. Za blaho na těle pečovatelky a ošetřovatelky všechny příjemně naladěné a usměvavé.  Ne nebyl to strojený úsměv.  Abych jenom nechválil, tak prostory pro procedury by mohly být trochu prostornější. Vynahradil to však poměrně velký bazén a jak už jsem psal, tak usměvavé pečovatelky.

Nebylo to ještě vše  co se  líbilo. Byla to také pestrá,   chutná a bohatá strava pro všechny fajnšmekry a pro všechny možné diety.  Dalším plusem byli příjemně naladění návštěvníci. Sešla se nás tam také příjemná společnost s diagnózou Parkisononova nemoc. Bylo o čem povídat  také na co se koukat. Tři odpolední zájezdy, byly i v doprovodu tuhé zimy, větru a sněhu zajímavé.  Tu zimu jsme zaháněli po návratu vždy něčí hřejivým do žaludku. Ani jsme neměli čas z té zimy nachladnout. Co vím tak se jedna paní trochu nachladila, ale měla z našeho pohledu jeden hendikep,  byla  absolutní abstinentka.  Možná si z toho vezme ponaučení. Příjemný seznamovací večer a ještě příjemnější závěrečný večírek s loučením.  Jak se zpívá v jedné písničce.  „Loučení, loučení těžká věc“.  Na každém loučení je však něco hezkého. Tak milí přátelé, věřím, že nejen za sebe, ale za nás všechny ze skupiny parkisnoniků můžu vyjádřit plnou spokojenost.

Ještě závěrem prosím o prominutí za nesplněné sliby.  Momentálně mám dlouhé dodací lhůty, ale nezapomněl  jsem.  Nezapomněl a nezapomenu ani na Vás paní Aničko Myslivcová.  Moc děkuji za všechny a slibuji, že splním co jsem slíbil. Vyjádřete prosím majitelům hotelu MAS náš velký dík.  A ještě jednu maličkost. Při výběru pobytu v některém rehabilitačním zařízení a při pochybách výběru místa a výběru zařízení doporučuji  a  jsem přesvědčen, že výběrem hotelu  MAS nepochybíte.

Jan Škrkal jako parkinsonik, klient i jako člověk.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *