Archivy

Rubriky

Setkání v Levicích.

Po roce opět u parkinsoniků na Slovensku a na jejich vánočním setkání.

1Opět a ne jinak než u oblíbeného bowlingu a samozřejmě soutěžně. Před rokem jsme s Jendou Průdkem byli hodně úspěšní. Obsadili jsme v kategorii mužů první i druhé místo. Letos jsem prohlásil, že ten kdo nezaboduje, jde pěšky domů. Zabodovala jenom naše Františka. To znamená, že i já jsem měl jít pěšky 200 km. Dopadlo to tak, že jsem nám ten mizerný výsledek prominul.

Přesto nám bylo v Levicích hezky a dobrou náladu nepokazilo ani škaredé počasí. Zkrátka mezi přáteli na Slovensku je vždy dobře. Příjemné a milé přivítání předsedkyně i všech ostatních. Pohoštění, zákusky, káva a v poledne kyselica jak má být. Všechno mělo svůj řád a poklid. Přednáška o psychice, depresích a náladách parkinsoniků byla pro nás velmi zajímavá.

Tak tedy milí slovenští přátelé. Děkujeme vám za hezký den, příjemné setkání a jsme rádi, že jsme mezi vámi byli. Máte krásný kalendář. Děkujeme moc a přejeme Vám i Nám jenom to dobré a lepší.

Za nás pět i za celý kolektiv hodně zdraví přeje Honza Škrkal

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *