Archivy

Rubriky

Informace.

Vážení přátelé parkinsonici.
Jako první zhodnocení a vyjádření vděčnosti za to, že jsme úspěšní v činnosti, kterou děláme, by tu mělo zaznít poděkování. To poděkování patří především našim dárcům, sponzorům a příznivcům. Patří mezi ně krajské, územní a obecní samosprávy, farmaceutické firmy. Mezi nejstálejší patří krajský úřad, město Hodonín, firmy GSK a Medtronic. Z místních firem to je firma PARDOSA Ing. Arch. Jiřího Říháka a několik menších živnostníků.

Začal rok 2016 a spolek Parkinson Slovácko připravuje již 9 ročník Parkinsoniády. Dá se říci, že náš spolek by měl mít kalendářní rok v jiném časovém sledu. Stíháme toho hodně, ale Parkinsoniáda je naší největší akcí. Parkinsoniádu děláme pro všechny parkinsoniky v souladu s vydanými propozicemi. Náš rok by měl začínat hned po skončení Parkinsoniády a končit Parkinsoniádou. Zvažoval jsem, poslat všem předsedům, všech spolků Česka pozvánky. Neděláme to ani u spolků Moravských a proto tak neučiním. V začátku před konáním 1. Parkinsoniády jsme řekli, že ji dělají parkinsonici pro parkinsoniky. Je tomu stále tak. Rozhodl jsem se neposílat zvací dopisy. Všichni předsedové mají počítače a přístup na internet. Každý z nich má možnost přihlásit své členy. Veškeré informace najdete na našem webu.
Dosavadní vývoj Parkinsoniády svědčí o její kvalitě, pověsti a popularitě. Věříme, že nebude upadat a zanikat. To, že Parkinsoniáda a její hlavní organizátor se dostali na prkna divadla La Fabrika a před televizní kamery, je velkou odměnou i závazkem. Závazek zazněl již z úst mojí manželky a je definitivní. Ještě tři pokračování a teď už jenom 2. Potom už to bude na nástupcích. Desátou Parkinsoniádou končíme. Věříme však, že se najde nástupce. Zda parkinsoniáda bude i po deseti premiérách pokračovat, není na rozhodnutí nás dvou.
Věříme, že nám zachováte přízeň a věříme, že dokážeme Parkinsoniádu udržet na úrovni jakou si zaslouží. Vaše účast nám pomůže a my všem za ni děkujeme. Děkujeme za ni všem sponzorům, dobrovolníkům, mnoha organizacím a sympatizantům. Honza

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *