Archivy

Rubriky

Zrušení 13. Parkinsoniády

Prohlášení organizačního výboru Holandských parkinsoniků ke 13. Parkinsoniádě, která se měla konat v Eindhovenu  

Milí přátelé

Po pečlivé konzultaci a s velkou lítostí se organizace The Parkinson Games 2023 rozhodla zrušit akci naplánovanou na 23. – 25. června 2023.

Přestože přípravy byly již v pokročilé fázi a přihlásili se různí účastníci z Nizozemí i ze zahraničí, přesto bylo toto rozhodnutí přijato.

Obdrželi jsme signály z komunity Parkinsonů, že akce, jak byla organizována, není přístupná příliš velké skupině. Důkladně jsme to vyhodnotili a třídenní akce se zdá být pro mnoho účastníků s Parkinsonovou nemocí příliš intenzivní a nákladná. A to je v rozporu s cíli organizace.

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom akci upravili a umožnili jí pokračovat, ale nebylo to z organizačního hlediska proveditelné, a tudíž ani zodpovědné.

Chápeme, že je to zklamání pro ty, kteří se na účast na této akci těšili, i pro ty, kteří se chtěli zúčastnit. Upřímně se omlouváme za způsobené nepříjemnosti a doufáme, že toto rozhodnutí pochopíte

Organizace děkuje všem, kteří se přihlásili a zavázali se k uskutečnění této akce. Vážíme si jejich podpory a oddanosti komunitě Parkinsonovy choroby.

„Ačkoli zrušení akce je velkým zklamáním, zůstáváme odhodláni podporovat sport/cvičení a organizovat sportovní akce. Jak, co a kdy, k tomu v této fázi nemohu nic říct. Nejprve proběhne důkladné vyhodnocení, do kterého se zapojí i zainteresované strany a lidé z cílové skupiny.“ Říká Ruud Overes, iniciátor The Parkinson Games.

Účastníci dostanou co nejdříve zpět své již zaplacené peníze.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *