Archivy

Rubriky

Strom dobré vůle

 Založení parku přátelství sdružením  Kulturní soužití

sazeni_stromu

 

Park přátelství v Dubňanech

Při své práci se setkávám se spoustou lidí, kteří jsou tak trochu blázni jako já, kteří si nic neulehčují a jdou proti větru i když by nemuseli, hlavou proti zdi, proti všem a nepřipouští si, že by měli také myslet na rodinu, na sebe a na své blízké vůbec. Mnozí z nich mají i chápající rodinné příslušníky, kteří je  podporují. A takovými jsou členové občanského sdružení Kulturní soužití v Dubňanech. Svoji pomoc  poskytují všude, kde je to potřeba.  Dokonce až v daleké Tanzánii v Africe. Patříme mezi ty domácí, kteří od nich dostávají podporu a pomoc také.

Usnesli se, že by Parkinson Slovácko mělo být kmotrem jednoho stromu v Parku přátelství. Takové nabídka se nedá odmítnout. Tak od 1. 10. 2012 jsme se stali kmotry dubu červeného.  Nová starost a nové vyznamenání. Nová poznání a noví přátelé.

Co konstatovat?  Krásný den, krásná událost, krásný program, nové podněty a nová poznání. Děkujeme všem členů sdružení Kulturní soužití za pozvání a aktivní účast na jejich krásném dnu a jejich ještě krásnější  myšlence.  Je jen velkou škodou, že tuto myšlenku a její tvůrce a organizátory, kterými je právě o.s. Kulturní soužití nepřišlo podpořit vedení města.

2a

Moc si toho vážíme a jsme na tuto skutečnost i hrdi.

Za sebe i za ostatní parkinsoniky děkuje Jan Škrkal

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *