Archivy

Rubriky

ZRUŠENÍ 13.PARKINSONIÁDY





Milí přátelé, parkinsonici,

    od 12. Parkinsoniády uběhl čas tak rychle, že, jak už jsem jednou napsal, je to vlak, který nemá brzdy a neustále zvyšuje svoji  rychlost.  Nikdy však jsme nebyli v takové situaci a před nečekaným, těžkým rozhodnutím, zda parkinsoniádu uskutečnit nebo ne. V ní se nyní ocitá celá Země a veškeré lidstvo.

   A jsem u toho, co letos  se 13. Parkinsoniádou? Zrušit už nyní včetně přípravy, anebo vyčkávat? Po přečtení mnoha názorů, které říkaly, že bude ještě hůř, se přikláním  ke zrušení 13. Parkinsoniády.  Tímto sdělením  tedy ruším pořádání  letošní 13. Parkinsoniády, neboť jsem si plně vědom možného ohrožení zdraví i životů nás všech.   

      Jak jsem již předeslal, čas utíká, nelze mu poručit. Doufejme tedy, že stejně rychle pomine i dnešní hrozba ohrožující životy lidí a my ty své pak budeme moci dál naplňovat vzájemným přátelstvím i vzpomínkami na společná setkávání při sportovním klání.

15. 3. 2020        Honza – Jan Škrkal předseda a hl. organizátor Parkinsoniády

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *