Archivy

Rubriky

Velikonoční Přání

   Radujme se z nejkrásnějších svátků a  těšme se, že vítězství bude naše. Myslím si, že nám pomůže i krásné jaro a po něm další krásné dny. Nezoufejte a nelajte, vajíčka si uvařte, malujte a zpívejte. Lásku si v jarním čase pěstujte. Jedny Velikonoce vydržte a společně věřme, že příští už si pokazit nedáme.   

Milí přátelé parkinsonici, kamarádi, Vám všem, kteří  máte Parkinsona, nebo jste jejich partneři, opatrovníci a také vy, kteří jste jim na blízku.  

   Chci Vám všem za sebe, moji partnerku, členy Slovácka popřát hezké svátky jara, pohodu a klídek. Víte všichni sami, že už bojujeme  jeden těžký boj s nemocí Parkinsonovou. Chci Vám popřát velkou výdrž, pevné nervy k dalšímu boji se stejně těžkou nemocí, který již měsíc bojujeme. Věřím, že Kovit 19 porazíme a věřím, že porazíme i tu naši nemoc. Jsme vytrvalí a jsme i silní, protože máme hodně přátel a ti nám hodně pomáhají.

  Hezké Velikonoce všem přeje předseda Slovácka Jan Škrkal s celým spolkem Parkinson Slovácko.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *